Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Trailer voor Paranormal-spoof ‘A Haunted House’

Dat Paranormal Activity voorlopig blijft doorgaan bleek afgelopen week. Maar volgend jaar kunnen we nog meer bovennatuurlijke activiteiten verwachten, acteur/scriptschrijver Marlon Wayans en regisseur Michael Tiddes brengen namelijk begin volgend jaar een spoof op Paranormal Activity uit: A Haunted House. Wayans schreef mee aan alle vier Scary Movie-films en acteerde in de eerste twee delen, voor Tiddes is die zijn speelfilmdebuut.

De jonge geliefden Malcolm en Kisha verhuizen naar hun droomhuis. Maar zodra alles op zijn plek staat, ontdekken ze dat ze niet alleen zijn. Het ligt echter niet aan het huis, Malcolms vriendin is bezeten door een demoon! Hij schakelt hulp in uit alle hoeken – van priesters tot spokenjagers – om zo snel mogelijk van de ongewenste gast af te komen en ervoor om zijn liefde te redden… of, nog belangrijker, zijn sexleven.

A Haunted House zal vanaf begin 2013 in de Amerikaanse bioscopen draaien, of de film de Nederlandse zalen aandoet danwel direct op DVD verschijnt is nog niet bekend.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

3 gedachten over “Trailer voor Paranormal-spoof ‘A Haunted House’”

Plaats een reactie