Kijk de post-apocalyptische trailer van Here Alone

here-aloneOp het Imagine Film Festival deden post-apocalyptische survivalfilms het goed en er zullen voorlopig nog velen in dit genre volgen. Eén hiervan is ‘Here Alone’ van regisseur Rod Blackhurst, met hoofdrolspelers Lucy Walters, Gina Piersanti, Adam David Thompson en Shane West. Op het afgelopen Tribeca Film Festival werd de horrorfilm het beste gewaardeerd door het publiek.

Na de verschrikkelijke virusuitbraak decimeert de menselijke beschaving. Ann overleeft alleen in een bos, voed zich met de bewaarde voorraden en hoort alleen van de buitenwereld via een radiozender die enkel in het Frans uitzendt. Er zijn ook weinig dieren nog in leven; degene die nog leven zijn zwervende hordes geïnfecteerde wezens op jacht naar menselijk vlees. Als Ann de twee overlevenden Chris en Olivia ontmoet, wordt het lastig. Zij willen een nieuwe gemeenschap opbouwen, zij blijft liever alleen. In haar woorden: “Those who stay, die.”

HERE ALONE (film teaser) 2016 Tribeca Film Festival Audience Award Winner

‘Here Alone’ is ontstaan tijdens een ander filmproject waar helaas geen producers voor werden gevonden. Dit idee gelukkig wel, de laatste $40.000 is verzameld via een Kickstarter-project, en de publieksprijs op het Tribeca Film Festival is natuurlijk geweldig voor het team. Wellicht krijgen ze de film North alsnog van de grond.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
7 jaren geleden

Deze trailer maakt mij wel nieuwsgierig 🙂

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x