Trailer ‘Hitchcock’ met Anthony Hopkins en Helen Mirren

Hitchcock33 jaar na zijn overlijden is de Britse regisseur Alfred Joseph Hitchcock nog springlevend, zo werd eind vorig jaar de Hitchcock Masterpiece Collection uitgebracht, werd de relatie van Hitchcock met actrice Tippi Hedren tijdens ‘The Birds’ verfilmd als The Girl door HBO en BBC en wordt er gewerkt aan de tv-serie Bates Motel als prequel op Psycho. Over twee weken komt daarbij ook de film met de doodeenvoudige titel Hitchcock bij.

Hitchcock toont de boeiende en complexe verhouding tussen ‘The Master of Suspense’ (gespeeld door Anthony Hopkins) en zijn vrouw Alma Reville (Helen Mirren). De film volgt het koppel tijdens hun meest uitdagende project, de film Psycho. Deze zenuwslopende thriller zal later uitgroeien tot een van Hitchcocks meest controversiële en legendarische films. Na de tumultueuze productie zou het filmlandschap nooit meer hetzelfde zijn. Wat echter maar weinig mensen weten, is dat er twee mensen nodig waren om het project te realiseren.

Hitchcock, geregisseerd door Sacha Gervasi, draait vanaf 14 maart in de bioscoop.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Lijkt me wel een interessante film, hoewel je deze ws niet echt in de bios hoeft te zien.

Panda
Panda
10 jaren geleden

Ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Afwachten dan maar!

Dr Dark
Dr Dark
10 jaren geleden

Gisteren de film met een maat zitten kijken. Wij wisten ook niet wat we er van moesten verwachten,maar we hebben ons zeker niet verveeld en de film was beter dan verwacht.

De film is vlot met bevat een gedoseerd potjje humor waardoor de film lekker weg kijkt.
Ook is de film is goed gecast. Anthony Hopkins zet Hitch neer als een echte norse Brit, waardoor hij door de ene verafschuwd en door de andere gewaardeerd word.

Het is een aanrader omdat je stukje in het leven duikt van de meester Alfred Hitchcock en een soortemet van “making of” hebt van een van de beste horror film, Psycho.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x