Poster en trailer voor Nederlandse horror/Netflix-serie Ares

Vandaag heeft Netflix de poster en laatste trailer voor de Nederlandse horrorserie Ares vrijgegeven met in de hoofdrollen Jade Olieberg, Tobias Kersloot en Lisa Smit.

Welkom bij Ares. Regeer de Wereld
Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan deze wereld vol rijkdom en macht. Maar dan blijkt deze plek gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen.

Ares | Officiële Trailer | Netflix

Ares wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven door Winchester McFly (Bankier van het Verzet, Smeris): Michael Leendertse, Thomas van der Ree, Joost Reijmers, Matthijs Bockting, Pieter van den Berg en Sarah Offringa. De serie is gemaakt door productiebedrijf Pupkin en geproduceerd door Pieter Kuijpers (Van God Los, Feuten, TBS), Iris Otten en Sander van Meurs. De cast bestaat verder uit Roos Dickmann, Jip van den Dool, Steef de Bot, Janni Goslinga, Dennis Rudge, Minne Koole, Jennifer Welts en Florence Vos Weeda.

Ares is vanaf 17 januari op Netflix te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Poster en trailer voor Nederlandse horror/Netflix-serie Ares”

Plaats een reactie