Trailer The Human Centipede 2: Full Sequence

human centipede 2

Martin, een gestoorde einzelgänger, die met zijn moeder in een troosteloze wijk van Londen woont. Hij werkt in de nachtploeg als een bewaking van een ondergrondse parkeergarage, waar klanten en hun voertuigen komen en gaan. Ondertussen doood hij de tijd met het kijken van de film The Human Centipede (First Sequence) op de kleine televisie op zijn kantoor en maakt notities in zijn aantekeningen boekje over de handelingen van Dr. Heiter.

Geluidsoverlast van de buren, slechte leefomstandigheden en voornamelijk zijn eeuwig zeurende moeder drijven Martin, slachtoffer van seksueel en psychisch misbruik, tot waanzin. Hij huurt een loods en verzameld hierin zijn slachtoffers, tot hij er genoeg heeft om zijn eigen menselijke duizendpoot te creeëren.

De poster zag er al goed uit, de teasers lieten weinig zien en nu is er dan eindelijk de trailer waarin we beeldmateriaal van Tom Six’ The Human Centipede 2: Full Sequence zien.

Van een Nederlandse release van The Human Centipede 1, 2 of 3 is nog altijd niets bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer The Human Centipede 2: Full Sequence”

  1. Blijf benieuwd, was meer onder de indruk van de trailer rond deel 1… Maar goed, ooit zullen ze hier wel gereleased worden zeker? Wordt deel 2 dan een zwart/wit-film?

    Beantwoorden
  2. Vanwege het originele idee ben ik benieuwd naar deel 2. Al verwacht ik er niet veel van. Deel 1 had veel onlogische tegenstrijdige personage-ontwikkelingen. Bijvoorbeeld de japanner die eerst zeer gedreven is om uit die kelder te ontsnappen en vijf minuten later heel gemakkelijk opgeeft en harakiri pleegt… wat een bizarre keuze… dat maakte het ronduit een zeer slecht script. Als regisseur kan je dan ook niet veel in je mars hebben, als je zo’n film als die eerste maakt. Maar wie weet worden we verrast….

    Beantwoorden

Plaats een reactie