Trailer The Human Centipede

Vorig jaar zaten wij op een zaterdagochtend in het filmhuis van Hilversum als testpubliek voor een nieuwe Nederlandse horrorfilm: The Human Centipede. De montage was ruw en de soundtrack ontbrak, maar het schokkende verhaal viel vooral op, The Human Centipede is géén film om ’s ochtends te kijken.

Tom Six heeft na I Love Dries, Honeyz en Gay een compleet andere film gemaakt, een schokkend verhaal over een Duitse chirurg die tijdens zijn pensioen een extreem experiment wil uitvoeren, het creëren van een human centipede. Zijn drie rottweilers hebben een soortgelijk experiment in iedergeval niet overleefd. De film straalt pure horror uit en het is daarom ook niet verwonderlijk dat het vorig jaar diverse prijzen heeft gewonnen.

Eind april gaat de film in Amerika draaien en zal tevens in Amerika op VOD uitgebracht worden. In Nederlander zullen we echter geduld moeten hebben, vooralsnog zal de film voorlopig hier niet uitgebracht worden.

THE HUMAN CENTIPEDE (2010) | Hollywood.com Movie Trailers | #movies #movietrailers

Dr. Josef Heiter legt zijn patienten/gevangenen voor de operaties met deze schetsen uit zijn plannen uit:

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Laura Walhout
13 jaren geleden

gruwelijke horror film, jammer dat hij hier nog niet wordt uitgebracht. Is zeker een aanrader! Maar vooral niet ’s ochtends als je net je ontbijt op hebt..

Tommy
Tommy
12 jaren geleden
Antwoord aan  Laura Walhout

Deze trailer pik ik nu toevallig pas op. Is die film dan beter te verteren na de garnaalcocktail, kroketjes en kalkoen in champignonsaus en een zwaar dessertje, zo – laat ons zeggen – iets na middernacht met de familie rond de feestdagen? 😉 Nog niet/nergens verkrijgbaar zeker?

BarenddeVoogd
BarenddeVoogd
13 jaren geleden

@deNachtvlinders Overschat?

Sjors
Sjors
13 jaren geleden

Ik ben echt vet benieuwd naar die film. Hopelijk is ‘ie te downloaden als ‘ie in Amerika op dvd uit is.

phylicia
phylicia
13 jaren geleden

het is niet echt een “horror”film.
ik moest er meer om lachen.

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x