Trailer The Human Centipede

Vorig jaar zaten wij op een zaterdagochtend in het filmhuis van Hilversum als testpubliek voor een nieuwe Nederlandse horrorfilm: The Human Centipede. De montage was ruw en de soundtrack ontbrak, maar het schokkende verhaal viel vooral op, The Human Centipede is géén film om ’s ochtends te kijken.

Tom Six heeft na I Love Dries, Honeyz en Gay een compleet andere film gemaakt, een schokkend verhaal over een Duitse chirurg die tijdens zijn pensioen een extreem experiment wil uitvoeren, het creëren van een human centipede. Zijn drie rottweilers hebben een soortgelijk experiment in iedergeval niet overleefd. De film straalt pure horror uit en het is daarom ook niet verwonderlijk dat het vorig jaar diverse prijzen heeft gewonnen.

Eind april gaat de film in Amerika draaien en zal tevens in Amerika op VOD uitgebracht worden. In Nederlander zullen we echter geduld moeten hebben, vooralsnog zal de film voorlopig hier niet uitgebracht worden.

THE HUMAN CENTIPEDE (2010) | Hollywood.com Movie Trailers | #movies #movietrailers

Dr. Josef Heiter legt zijn patienten/gevangenen voor de operaties met deze schetsen uit zijn plannen uit:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Trailer The Human Centipede”

    • Deze trailer pik ik nu toevallig pas op. Is die film dan beter te verteren na de garnaalcocktail, kroketjes en kalkoen in champignonsaus en een zwaar dessertje, zo – laat ons zeggen – iets na middernacht met de familie rond de feestdagen? 😉 Nog niet/nergens verkrijgbaar zeker?

      Beantwoorden

Plaats een reactie