Meld je aan op de nieuwsbrief en maak kans op 8 films!

Trailers voor Syfy-serie: Hunters

alien hunter whitley strieberDe Amerikaanse tv-zender Syfy werkt momenteel aan de tv-serie ‘Hunters’ gebaseerd op de boeken van Whitley Strieber. De schrijver begon zijn carrière met het boek Wolfen in 1978 en vervolgde in 1981 met The Hunger, beiden verfilmd tot horrorfilms. Zijn boek Alien Hunter uit 2013, waar de tv-serie van Syfy op gebaseerd is, wordt omschreven als “Een deel Stephen King, een deel Dean Koontz, maar altijd Whitley.” In 2014 vervolgde hij deze reeks met: Alien Hunter: Underworld en dit jaar komt daar Alien Hunter: The Whitehouse bij.

De tv-serie Hunters draait om Flynn Carroll (Nathan Phillips), een eigenzinnige FBI-agent met een duister verleden, die de waarheid probeert te achterhalen rond de verdwijning van zijn vrouw. Het leidt hem naar een top secret overheidsorganisatie die onder leiding van Regan (Britne Oldford) strijdt tegen een groep meedogenloze terroristen – schimmige figuren die al dan niet van deze wereld komen.


De serie begint met het eerste seizoen van 13 afleveringen in april op de Amerikaanse zender Syfy, op dit moment staat de serie nog niet in de uitzendschema’s in Nederland.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie