Trailers voor Syfy-serie: Hunters

alien hunter whitley strieberDe Amerikaanse tv-zender Syfy werkt momenteel aan de tv-serie ‘Hunters’ gebaseerd op de boeken van Whitley Strieber. De schrijver begon zijn carrière met het boek Wolfen in 1978 en vervolgde in 1981 met The Hunger, beiden verfilmd tot horrorfilms. Zijn boek Alien Hunter uit 2013, waar de tv-serie van Syfy op gebaseerd is, wordt omschreven als “Een deel Stephen King, een deel Dean Koontz, maar altijd Whitley.” In 2014 vervolgde hij deze reeks met: Alien Hunter: Underworld en dit jaar komt daar Alien Hunter: The Whitehouse bij.

De tv-serie Hunters draait om Flynn Carroll (Nathan Phillips), een eigenzinnige FBI-agent met een duister verleden, die de waarheid probeert te achterhalen rond de verdwijning van zijn vrouw. Het leidt hem naar een top secret overheidsorganisatie die onder leiding van Regan (Britne Oldford) strijdt tegen een groep meedogenloze terroristen – schimmige figuren die al dan niet van deze wereld komen.

HUNTERS (Trailer) | Season 1- Premieres April 11th | SYFY

HUNTERS | Premieres April 11th | SYFY

De serie begint met het eerste seizoen van 13 afleveringen in april op de Amerikaanse zender Syfy, op dit moment staat de serie nog niet in de uitzendschema’s in Nederland.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x