Trailer voor indie-sf/horrorfilm Assassinaut

Topegegeven, ik had ook nog nooit van filmmaker Drew Bolduc gehoord. Maar na het zien van de trailer voor Assassinaut ben ik wel enorm geinteresseerd in deze film!

Assassinaut Trailer

Het plot is vrij duidelijk: Een jong meisje trotseert de buitenaardse wildernis van een verre planeet om de president van de aarde te redden van een moorddadige astronaut.
Assassinaut blijkt iets ingewikkelder in elkaar te zitten: drie kinderen worden door de huidige president uitgenodigd om het Presidential Space Station te bezoeken, het voornaamste doel is dat dit project goed is voor zijn peilingen. Echter, dat gaat was mis met de leider van het ruimtestation en zijn ze genoodzaakt te vluchten naar een onbewoonde planeet.

De film staat omschreven als een sciencefictionfilm, maar het lijkt mij duidelijk wel dosis buitenaardse horror in te zitten. De hoofdrolspelers (Shannon Hutchinson, Marie Jasmina, Johnathan Newport, Yael Haskal) zijn even onbekend als regisseur Drew Bolduc, die hiermee zijn derde indie-film aflevert. Naast The Taint (2011) en Science Team (2014) maakte hij nog twee korte films. Assassinaut is nu te zien op diverse filmfestivals.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie