Het kwaad keert terug in trailer ‘Jeepers Creepers: Reborn’

De horrorfilmreeks Jeepers Creepers, bedacht door Victor Salva begon in 2001 en kreeg twee vervolgen (2003 en 2017). Allen zijn geregisseerd door de bedenker en met acteur Jonathan Breck als ‘The Creeper’. Dit jaar krijgt de serie een nieuw deel Jeepers Creepers: Reborn, maar dit zal anders zijn dan je verwacht! Plus we hebben de trailer!

Jeepers Creepers: Reborn wordt het eerste deel van een nieuwe trilogie van een nieuwe regisseur (Timo Vuorensola) met een nieuwe Creeper (Jarreau Benjamin) en ook voor de lokatie wordt Florida ingewisseld voor Louisiana. Dit is het verhaal:

Honderden geeks, freaks en die-hard horrorfans van heinde en verre komen naar Louisiana voor de eerste editie van het Horror Hound Festival. Onder hen is fanboy Chase en zijn vriendin Laine, die noodgedwongen mee moest rijden. Maar naarmate het evenement nadert, begint Laine onverklaarbare voorgevoelens en verontrustende visioenen te ervaren die verband houden met het verleden van de stad, en in het bijzonder de lokale legende/stedelijke mythe van The Creeper. Terwijl het festival begint en het met bloed doordrenkte entertainment richting een hoogtepunt werkt, gelooft Laine dat er iets onaards is opgeroepen… en dat zij er middenin staat.

Jeepers Creepers Reborn - Official Trailer

De horrorfilm wordt geregisseerd door Timo Vuorensola (Iron Sky), geschreven door Jake Seal en Sean-Michael Argo en geproduceerd door Michael Ohoven en Jake Seal. De cast bestaat uit Imran Adams, Sydney Craven, Gabriel Freilich, Pete Brooke, Gary Graham en Dee Wallace.

Jeepers Creepers: Reborn zal slechts een paar dagen in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn, voordat het ook op video ondemand of DVD verschijnt. De verwachting is dat de film ook in Nederland direct op een of andere streamingdienst zal verschijnen.

Ben jij benieuwd naar deze nieuwe Jeepers Creepers-trilogie?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie