Trailer van John Carpenters The Ward

Dit is wel een heel bijzondere vorm van marketing, tenminste als het dat is, er is een halve trailer van de nieuwe horrorfilm van John Carpenter opgedoken: The Ward. Waarom de helft? Het is voor iedereen een raadsel, maar twee dagen na de halve is toch ook de volledige trailer vrij gegeven.

De jonge Kristen (Amber Heard) staat ook voor een raadsel, ze is tegen haar wil in opgenomen in een psychiatrische instelling. Daar wordt ze mishandeld, gedrogeerd en met blauwe plekken wakker. Met haar evenzo onwetende lotgenootjes komt ze al snel achter de duistere geheimen van de kliniek…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=buF-keImNYk&w=620&h=383]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Met die halve trailer kon ik helemaal niets 😛 De hele trailer geeft me het idee dat het niet een bijster originele film is.

Jasper
Jasper
12 jaren geleden

Origineel of niet, het blijft John Carpenter en dat geeft mij al genoeg reden om de film te willen zien. Vanavond die trailer maar eens checken.

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Ziet er erg freaky uit. Maar goed, die effectjes hebben we allemaal wel eens gezien… toch zal het wel weer schrikken worden.

Michiel
Michiel
12 jaren geleden

Vast een film vol met Been There, Done That, maar wel een supercombi toch? Jonge vrouw, psychiatrische instelling en verstoppen in de meest onlogische donkere plekken 🙂

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Halve trailer was misschien een “foutje”, teasers zijn meestal voor grote producties me dunkt, en dat lijkt deze me allesbehalve…

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x