Trailer: Knights of Badassdom

knights of badassdomJoe (Ryan Kwanten) is een heavy metal rocker, zijn vriendin Beth (Margarita Levieva) heeft hem verlaten en hij heeft liefdesverdriet. Om hem uit zijn treurnis te halen, ontvoeren zijn betrokken huisgenoten hem en nemen hem mee naar hun LARP (Live Action Role Playing) evenement, waar iedereen de realiteit ontvlucht en zich in een fantasierijk met ridders, elven en barbaren, elk strijdend voor de overwinning op het slagveld.

Als Joe’s “tovenaar” kamergenoot (Steve Zahn) na een level up per ongeluk een levensechte en vooral dodelijke succubus de wereld inhelpt, verandert hun fantasierijk in de bloederige werkelijkheid. Vele LARPers sterven een fantasieloze dood, de tovenaars en krijgers moeten snel real life-helden worden om het losgelaten kwaad te verslaan.

De film Knights of Badassdom is geregisseerd door Joe Lynch naar het scipt van Matt Wall en Kevin Dreyfuss, de film lijkt een heerlijke mix te worden tussen fantasy, horror en komedie. Wanneer de film in de theaters zal verschijnen is nog niet bekend, maar de trailer is dit weekend op de Comic Con in San Diego vertoond:

KNIGHTS OF BADASSDOM Comic-Con trailer

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Hehe, ziet er wel lachen uit 😛

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Weer eentje om naar uit te kijken maar het zal precies nog niet voor meteen bij ons zijn.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x