Trailer: Knights of Badassdom

knights of badassdomJoe (Ryan Kwanten) is een heavy metal rocker, zijn vriendin Beth (Margarita Levieva) heeft hem verlaten en hij heeft liefdesverdriet. Om hem uit zijn treurnis te halen, ontvoeren zijn betrokken huisgenoten hem en nemen hem mee naar hun LARP (Live Action Role Playing) evenement, waar iedereen de realiteit ontvlucht en zich in een fantasierijk met ridders, elven en barbaren, elk strijdend voor de overwinning op het slagveld.

Als Joe’s “tovenaar” kamergenoot (Steve Zahn) na een level up per ongeluk een levensechte en vooral dodelijke succubus de wereld inhelpt, verandert hun fantasierijk in de bloederige werkelijkheid. Vele LARPers sterven een fantasieloze dood, de tovenaars en krijgers moeten snel real life-helden worden om het losgelaten kwaad te verslaan.

De film Knights of Badassdom is geregisseerd door Joe Lynch naar het scipt van Matt Wall en Kevin Dreyfuss, de film lijkt een heerlijke mix te worden tussen fantasy, horror en komedie. Wanneer de film in de theaters zal verschijnen is nog niet bekend, maar de trailer is dit weekend op de Comic Con in San Diego vertoond:

KNIGHTS OF BADASSDOM Comic-Con trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer: Knights of Badassdom”

Plaats een reactie