Kijk de trailer van “Knock at the Cabin”: de nieuwe M. Night Shyamalan-film

Eerder dit jaar kondigden we al aan dat de befaamde (en beruchte) regisseur M. Night Shyamalan is begonnen met de opnames van een nieuwe horrorfilm, genaamd Knock the Cabin. Er was toen nog maar weinig bekend over de inhoud van de nieuwe horrorfilm, maar een kersverse trailer geeft ons iets meer informatie. Kijk hem hieronder!

Knock at the Cabin - Official Trailer

Ondanks dat de trailer ons niet een gedetailleerd beeld geeft over het verhaal (gelukkig!), kunnen we er wel een en ander uit opmaken. In Knock at the Cabin spelen Johathan Groff en Ben Aldridge een koppel die samen met hun geadopteerde dochter verblijven in een chaletje in een bos. Een groep aan vreemdelingen (gespeeld door onder andere Dave Bautista en Rupert Grint) verandert het uitje van het gelukkige gezin echter snel in een nachtmerrie.

Het lijkt erop dat het klassieke M. Night Shyamalan-myserie ook weer over deze film gelegd zal worden. De ene film van de regisseur is tenenkrommend slecht. De andere is een verrassend verfrissende spannende film. Er is niet een consequente lijn in te vinden de laatste jaren. We zullen moeten wachten tot 2023 om te weten tot welke categorie Knock at the Cabin gaat horen.

Knock at the Cabin wordt op 2 februari in Nederlandse bioscopen verwacht.

Kijk jij uit Knock at the Cabin? Wat vind jij van de trailer?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Kijk de trailer van “Knock at the Cabin”: de nieuwe M. Night Shyamalan-film”

 1. Bij M. Night Shyamalan is het altijd interessant wat het gaat worden, dus ook naar deze film ben ik zeker weer benieuwd. Goed om te zien dat Dave Bautista erbij is, dat is er in ieder geval al één die kan acteren. Bij Old vond ik het acteerwerk tenenkrommend.

  Beantwoorden
 2. De lijn die ik de laatste jaren in zijn werk zie is dat het gaat van “mwhah” naar “OMG wat slecht”. Old was een voorlopig dieptepunt vooral vanwege de acteur keuzes. Het leek wel een toneelstuk van de wijk toneelgroep.
  Daarom ben ik tegenwoordig niet echt meer benieuwd naar een nieuwe film van hem.
  Dat gezegd hebbende zal ik hem niet overslaan als hij hier gaat draaien. Tja, Moviepass…

  Dave Bautista heeft zich de laatste jaren prima ontwikkeld van worstelaar naar alleszins acceptabele acteur. Dus zoals Sjors hier al zegt, geeft dat wel wat hoop.

  Beantwoorden

Plaats een reactie