Trailer ‘La Llorona’ – vanaf 11 juni te zien

op 11 juni brengt filmdistributeur Cinéart de film La Llorona uit op PICL. Het is de nieuwe film van de Guatemalteekse cineast Jayro Bustamante (Ixcanul, Temblores). Een magisch-realistisch en politiek drama, waarin een familie wordt achtervolgt door een duister verleden.

Dertig jaar na de burgeroorlog in Guatemala wordt oud-legeraanvoerder Enrique Monteverde schuldig bevonden voor zijn aandeel in de genocide, maar door een vormfout gaat de inmiddels bejaarde man vrijuit. Terwijl de protesten van de bevolking op straat steeds luider klinken, trekt hij zich met zijn familie en personeel terug in zijn luxueuze woning. Met de komst van de mysterieuze Alma, een nieuwe Indiaanse bediende, beginnen de gruweldaden uit het verleden de familie te teisteren.

De trailer toont waarom La Llorona ook voor de lezers van De Nachtvlinders een filmtip is:

LA LLORONA - Jayro Bustamante - Officiële NL Trailer - Nu online beschikbaar

In samenwerking met filmdistributeur Cinéart organiseren wij een winactie waarbij wij drie VOD-codes weggeven voor deze film. Zo kun je op thuis op de bank gratis kijken.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x