Trailer voor bovennatuurlijk gotische game ‘Last Days of Lazarus’

Ontwikkelaar Darkania Works en uitgever GrimTalin hebben de handen ineens geslagen en komen binnenkort met Last Days of Lazarus. Deze game speelt zich af in Oost Europa in de tijd voor de Sovjet-Unie. Je speelt een man die vervreemd van zijn familie terugkeert naar zijn ouderlijk huis om daar samen met zijn zus de dood van hun moeder te verwerken. Maar net zoals het land om hun heen aan het vervallen is, is ook de realiteit aan het verbrokkelen. In een reeks onverklaarbare gebeurtenissen gaat de man op zoek naar antwoorden over het verleden van de familie.

Last Days of Lazarus is een spel in eerste persoon perspectief met een diep verhaal en mooie plaatjes, geïnspireerd door Gotische invloeden en doordrenkt met een bovennatuurlijke sausje. De mensen die je tegenkomt spreken niet altijd de waarheid en jij moet uitzoeken hoe het zit. Omdat je zelf ook in de war bent, is niet alles altijd wat het lijkt.

Last Days of Lazarus komt van George Remus, de schrijver van het behoorlijk positief ontvangen Grey Dawn. De game komt uit eerst op PC, waarna een versie volgt op PS4, Xbox One en Nintendo Switch en ik kan niet wachten om deze te spelen, het ziet er behoorlijk mooi en sfeervol uit. Maar omdat niets is wat het lijkt kan alles wat je nu ziet bedriegen en dat spreekt mij heel erg aan.

LAST DAYS OF LAZARUS - Official Trailer - UPCOMING HORROR GAME

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie