Psychedelische trailer voor horror ‘Like Me’

Is de wereld die wordt geschetst wel echt? Wat is de impact van ons digitale wereld en eenzaamheid?
‘Like Me’ is de debuutfilm van Robert Mockler, geproduceerd door indie horrorveteraan Larry Fessenden,
en hij heeft deze vragen gebruikt voor de creatie van de film.

Een roekeloze einzelgänger (Addison Timlin) begint aan een misdaad die ze streamt op sociale media. Na het vrijgeven van een video waarin ze een supermarkt berooft, vergaart ze een enorme fanbase. Terwijl ze langs de kust reist, ontmoet ze een zwerver, een internet-trol en een lijmsnuivende buitenstaander die allemaal in haar wereld van chaos, junkfood en drugs worden getrokken.

Like Me – Official Trailer

‘Like Me’ gaat in januari 2018 in Amerika in premiere, wij houden je op de hoogte voor een eventuele release in Nederland.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Psychedelische trailer voor horror ‘Like Me’”

Plaats een reactie