Locke & Key trailer en commentaar Joe Hill

Zonder dat iemand het door had, stond er al twee weken een trailer van de serie Locke & Key op internet, zelfs comicschrijver Joe Hill wist het niet, tot een paar uur geleden. Hij licht direct het een en ander toe over de trailer en de status van de serie:

Joe Hill: “Het is jammer dat de serie niet gemaakt wordt, maar zoals velen die Keyhouse een bezoek brengen, nog niet ten ruste. Het helpt dan ook zeker dat iedereen die het [pilot of trailer] heeft gezien, het leuk vindt. En de jonge acteurs hebben geweldig werk neergezet. Ter verduidelijking, ongeacht wat deze trailer zegt, FOX heeft momenteel geen plannen om de uit te zenden. Ik weet niet vanwaar deze trailer komt, maar het toont de kracht van de pilot. En, ten slotte, is er geen reden om nog denken dat de pilot zal worden vrijgegeven of de serie geproduceerd wordt, maar er gebeuren vreemdere dingen. Bedankt iedereen voor de vriendelijke woorden. Als je de pilot wilt zien, zegt het voort, want wie weet krijgen we dat geluk ooit.”

Locke and Key Trailer

De comics Locke & Key van met een Eisner Award bekroonde schrijver Joe Hill zouden oorspronkelijk verfilmd worden, later bleek een serie toch een beter plan. Onder regie van Mark Romanek werd er voor FOX een pilot opgenomen, maar FOX zag uiteindelijk toch niets in de serie. De toekomst is op dit moment onzeker, Joe Hill meldde eerder dat er nog wel gesprekken lopen met FOX.

Huis uit de serie Locke and Key

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Locke & Key trailer en commentaar Joe Hill”

Plaats een reactie