Trailer voor Lovecraftiaanse ‘The Creature Below’

Creature BelowEerder toonden we al de teaser van ‘The Dark Below’, de Lovecraftiaanse horrorfilm heeft echter een nieuwe trailer en nieuwe naam: ‘The Creature Below’
Tijdens een traumatische ongeval tijdens het diepzeeduiken in de Atlantische Oceaan, ontdekt de jonge marine-bioloog Olive een onaards wezen. Met het risico haar droombaan te verliezen smokkelt Olive het schepsel mee naar huis om het te bestuderen in haar kelder, buiten het medeweten van haar liefhebbende vriendje Matt. Terwijl ze herstelt van het ongeval, begint Olive te beseffen dat zij met het schepsel een symbiotische band deelt die haar drijft tot sinistere praktijken.

Geplaagd door gruwelijke nachtmerries van haar fragmentarische herinneringen aan het ongeval in de diepten van de oceaan, begint er zich langzaam een eldritch horror te ontwikkelen dat veel ouder en kwaadwillender is dan ze zich ooit zou kunnen voorstellen. Het drijft Olive tot waanzin als ze ontdekt dat het wezen een risico vormt voor de hele mensheid.

De regie van ‘The Creature Below’ is in handen van Stewart Sparke met het script van Paul Butler, de Britse filmmakers zijn beiden geïnspireerd door het werk van H.P. Lovecraft. De hoofdrollen zijn vergeven aan Anna Dawson, Michaela Longden en Daniel Thrace. Het team is nu op zoek naar een internationale distributeur. ‘The Dark Below’ zal op filmfestivals gaan draaien, te beginnen met het Frightfest film festival in London in augustus.

THE CREATURE BELOW Official Trailer | OUT NOW ON DVD & VOD

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
6 jaren geleden

Ziet er wel cool uit 🙂 Wel benieuwd of ze de hele film zo mooi in beeld hebben kunnen brengen.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x