Trailer ‘Mad Heidi’: een Swissploitation-film vol bloed en kaas!

Mad Heidi

Swissploitation, nee ik had ook nog niet eerder van deze term gehoord. Wel hoorde ik dat een aantal makers van Iron Sky aan een nieuwe film werkten: Mad Heidi! Waar gaat de film over? Kaas, chocolade en bloed. Iets gedetailleerder:

In een dystopische tijd is Zwitserland gevallen onder de fascistische heerschappij van een kwade kaastiran. Heidi leeft haar pure en eenvoudige leven in de Zwitserse Alpen. Grootvader Alpöhi doet zijn best om Heidi te beschermen, maar haar verlangen naar vrijheid brengt haar al snel in de problemen met de handlangers van de dictator. Het onschuldige meisje transformeert zichzelf in een kick-ass vrouwelijke strijdmacht die het land wil bevrijden van de krankzinnige kaasfascisten.

Duidelijk toch? Niet? Kijk dan de trailer van Mad Heidi:

MAD HEIDI Official Trailer | Swissploitation Action Horror Comedy

In 2017 is begonnen met het project Mad Heidi en via crowdfunding is zo’n 2 miljoen Zwitserse franc opgehaald. De opnames hebben eind vorig jaar plaatsgevonden en binnenkort is de film van regisseurs Johannes Hartmann en Sandro Klopfstein online te zien.

De donderdag verschijnt de film in een paar landen in de bioscoop, maar vanaf 8 december kun je deze swissploitation-film online kijken op madheidi.com. Ook kun je daar van ~€30 de blu-ray bestellen die in februari verzonden wordt.

Hou jij van dit soort over-the-top-films?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
15 dagen geleden

Hahaha! Fantastisch!
Helaas staat hier niet op de bioscoop agenda, ook niet in het filmhuis, maar ik zal die site checken na 8 december. Dank voor de tip, dit is mijn soort film 🙂

Jeroen
Jeroen
8 dagen geleden

Dit ziet er geweldig uit!!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x