Trailer Maid of Sker – een oude legende wordt survival horrorgame

Maid of Sker gaat over een man genaamd Thomas, die in 1898 naar een door geesten bezeten hotel afreist om de liefde van zijn leven te redden. Los van alle verschrikkingen die je nu al kan bedenken, is het echt een spookhuisspel, waarin jij zonder vorm van verdediging verstoppertje moet spelen in het vervloekte huis. Of je hiervan houdt is persoonlijk, maar het first person survival horror-genre heeft zich al bewezen met spellen zoals Amnesia en Outlast.

De game Maid of Sker is losjes gebaseerd op de oude obscure Wales legende ‘Y Ferch o’r Scer’ en is een survival horror game, gemaakt door (hoe kan het ook anders) Wales Interactive. Het verhaal en setting zien er goed uit, je kan de game hier alvast in je Steam verlanglijstje zetten. De game staat gepland voor 2020, ik hoop in het eerste kwartaal en komt uit op PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch. Als er meer info vrij komt, lees je het hier.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x