Liters bloed in Gotische RPG Morbid: The Seven Acolytes

Morbid: The Seven Acolytes, de nieuwe actie RPG van Still Running komt later dit jaar naar PC en consoles, een precieze datum is helaas nog niet bekend.

In dit spel ben jij de laatste Striver of Dibrom, die vecht voor vrede en vrijheid en het koninkrijk moet bevrijden van de Seven Acolytes. De talrijke gevechten zijn bloederig van aard en testen jou tot het uiterste. Moeilijke tegenstanders, verpletterende mini bazen en memorabele eindbazen op grote schaal zorgen ervoor dat je op het puntje van je stoel zit als je de wereld van Morbid ervaart.

Om het avontuur succesvol tot een eind te brengen moet je jouw wapens upgraden, sidequests doen om sterker te worden en jouw uitrusting sterker maken. Dit alles in een soort Diablo/Path of Exile met pixels-stijl. Dit ziet er goed uit! En de muziek komt rechtstreeks van een orkest en draagt zeker zijn steentje bij aan de sfeer. Eentje om in de gaten te houden.

Morbid: The Seven Acolytes - Announcement Trailer

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte


Of volg ons op twitter, facebook, steam en via rss.