Trailer voor Nederhorror ´Farmkill´

Vier vrienden keren terug naar de boerderij waar vijf jaar geleden een fataal ongeluk heeft plaatsgevonden. Nietsvermoedend zoeken ze naar antwoorden, terwijl de moordenaar van toen klaar staat om de tieners stuk voor stuk aan zijn hooivork te rijgen.

FARMKILL | Official Trailer | Goat Stories

Farmkill is een low-budget Nederlandse splatterfilm. (ook wel gorefilm).  Producent van de film is Danny Heijnekamp en het scenario komt van Benjamin van den Dool, die  ook de regie op zich neemt. Hoofdrollen zijn er voor Mireille van der Laan, Stan Oude Alink, Sophia Hovius en Jop Gorris.

Op dit moment is de film in post-productie. Klik  hier voor meer informatie omtrent de film Farmkill  of bezoek de  Facebookpagina van Goat Stories.

Geen bereik, de groep opsplitsen en seks voor het huwelijk. Welke slasher clichés ontdek jij in de trailer van Farmkill? 

Janita van Leeuwen

Auteur bij De Nachtvlinders. In het dagelijks leven HBO Verpleegkundige. Getrouwd en moeder van twee dochters. Heeft naast horror ook hobby´s zoals bordspellen, lezen, naar de bios gaan, gamen en verzamelen.

1 gedachte over “Trailer voor Nederhorror ´Farmkill´”

Plaats een reactie