Korte Nederhorror ‘The Collector’- kijk hier de trailer!

Onlangs verscheen de trailer voor de korte scifi/horrorfilm The Collector . De film is mede gemaakt door Siar Sedig en zijn partner Roos Jeroense van We Can Do It Productions.

Bekijk hieronder de trailer:


Na een mislukte poging om een demonische entiteit te bezitten, wordt “Diane” gearresteerd en moet ze haar onschuld bewijzen, anders wordt ze beschuldigd van moord. Gelukkig biedt “Ezekiel”, een mysterieuze oude man, haar een uitweg.  Het enige wat ze moet doen is bij hem en zijn team,  ook wel “Demon Collectors”, aansluiten en de demon opsporen die verantwoordelijk is voor brute moordpartijen van veel kinderen. Daarnaast is de demon ook verantwoordelijk voor de dood van haar moeder. Wat is de connectie? Ondertussen denkt een rechercheur “Stamos” dat de groep  juist iets te maken heeft met deze moorden.

De film is geschreven en geregisseerd door Siar Sedig. Hij studeerde in 2013 af aan de Academie voor Beeldende Kunst en Ontwerp AKV | St.Joost, met als hoofdvak Film. In de afgelopen jaren heeft hij een paar scenario’s geschreven. The Collector wordt zijn tweede film. Resonance  was zijn eerste speelfilm. The Collector  werd gemaakt als proof of concept. Dit jaar probeert We Can Do It Productions nog de financiering rond te krijgen voor een langere versie (full version) van de film.  Of die er ook komt is nog onbekend. 

De cast bestaat o.a. uit: Nastassia Firestone, Lisanne Hoefnagels, Liza Koifman, Frederiek Muller, Bart Leenders, Milad Hussin, Glenn Coenen en Hank Botwinik. De premièredatum is officieel nog niet bekend, dit zal hoogstwaarschijnlijk deze lente nog zijn.

The Collector (2019)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Korte Nederhorror ‘The Collector’- kijk hier de trailer!”

Plaats een reactie