Korte Nederhorror ‘The Collector’- kijk hier de trailer!

Onlangs verscheen de trailer voor de korte scifi/horrorfilm The Collector . De film is mede gemaakt door Siar Sedig en zijn partner Roos Jeroense van We Can Do It Productions.

Bekijk hieronder de trailer:


Na een mislukte poging om een demonische entiteit te bezitten, wordt “Diane” gearresteerd en moet ze haar onschuld bewijzen, anders wordt ze beschuldigd van moord. Gelukkig biedt “Ezekiel”, een mysterieuze oude man, haar een uitweg.  Het enige wat ze moet doen is bij hem en zijn team,  ook wel “Demon Collectors”, aansluiten en de demon opsporen die verantwoordelijk is voor brute moordpartijen van veel kinderen. Daarnaast is de demon ook verantwoordelijk voor de dood van haar moeder. Wat is de connectie? Ondertussen denkt een rechercheur “Stamos” dat de groep  juist iets te maken heeft met deze moorden.

De film is geschreven en geregisseerd door Siar Sedig. Hij studeerde in 2013 af aan de Academie voor Beeldende Kunst en Ontwerp AKV | St.Joost, met als hoofdvak Film. In de afgelopen jaren heeft hij een paar scenario’s geschreven. The Collector wordt zijn tweede film. Resonance  was zijn eerste speelfilm. The Collector  werd gemaakt als proof of concept. Dit jaar probeert We Can Do It Productions nog de financiering rond te krijgen voor een langere versie (full version) van de film.  Of die er ook komt is nog onbekend. 

De cast bestaat o.a. uit: Nastassia Firestone, Lisanne Hoefnagels, Liza Koifman, Frederiek Muller, Bart Leenders, Milad Hussin, Glenn Coenen en Hank Botwinik. De premièredatum is officieel nog niet bekend, dit zal hoogstwaarschijnlijk deze lente nog zijn.

The Collector (2019)

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eppie&eppo
eppie&eppo
4 jaren geleden

Dit ziet er heel goed uit 🙂

eppie&eppo
eppie&eppo
4 jaren geleden

En mijn complimenten voor de nieuwe site lay-out (homepage). Erg mooi en overzichtelijk!

Frank Mulder
4 jaren geleden
Antwoord aan  eppie&eppo

Dank. Proberen het steeds een beetje te verbeteren. Volgende slag is mobiel verbeteren.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x