Bekijk hier de trailer van de bloedstollende Nederhorror Moloch

concept art Moloch door Boris Suyderhoud

Fans van Nederlandse horror hebben weer iets om naar uit te kijken, Moloch van regisseur Nico den Brink komt 19 mei in de bioscoop. Nico den Brink wil met zijn film ingaan op het fenomeen van zwaar verminkte lijken die regelmatig in het veen zijn gevonden.

Moloch vertelt het verhaal over Betriek die zonder enige aanleiding in haar huis wordt aangevallen door een onbekende man. Ze gaat op zoek naar een verklaring voor deze aanval maar in deze zoektocht wordt ze steeds vaker geconfronteerd met onheilspellende gebeurtenissen. Het lijkt erop dat een eeuwenoude legende haar familie terroriseert. De vraag is of het de familie van Betriek zal lukken om aan dit duistere lot te ontkomen?

De hoofdrol in Moloch wordt gespeeld door Sallie Harmsen (het echte leven en de Heineken ontvoering). Andere castleden zijn Anneke Blok, Jack Wouterse en Markoesa Hamer. Met een cast als deze is goed het acteerwerk in de film in elk geval al op niveau. Onze verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen en hopelijk zorgt deze film dan ook echt voor een Nederhorror die ons slapeloze nachten gaat bezorgen.

Moloch | Officiële Trailer | 19 mei in de bioscoop

Moloch komt 19 mei uit in de Bioscoop maar voor Nederhorror fans die niet langer kunnen wachten is er ook al de optie om jezelf te garanderen voor een kaartje in de online ticketverkoop welke begint op 13 mei.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Bekijk hier de trailer van de bloedstollende Nederhorror Moloch”

Plaats een reactie