Trailer van Nederlandse thriller Omega online

De trailer van de Nederlandse bovennatuurlijke thriller Omega is online verschenen. Al drie jaar werken de mensen achter Limax Film Productions aan hun eerste lange speelfilmproductie. Op vrijdag 7 december wordt hun werk beloond met de besloten wereldpremière in Heerlen. Op zaterdag 15 december is de publieke première bij de Royal in Echt.

In Omega volgen we de familie Bartels die een goed leven leiden tot het aannemersbedrijf van de vader failliet gaat. Vanaf dan gaat het snel achteruit met het gezin. Ze moeten zich aanpassen aan de situatie, maar vreemde gebeurtenissen roepen de vraag op of de oorzaak wel aards is. Er komt hulp van een pastoor, maar er zal iemand moeten opstaan om samen met hem te redden wat er te redden valt…

De film is geschreven en geregisseerd door Patrick Haagmans. Rollen worden gespeeld door Peter Huizing, Ramon Klein, Megan Aerdts, Jolijn van Dulken, Maaike Kierkels, Kees-Anne van Melis en Armin Scheuten. Nelly Frijda is te zien in een bijrol.

Official Trailer Omega

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x