In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Trailer voor post-apocalyptische Netflix-serie 3%

3% | Official Trailer [HD] | Netflix

Een post-apocalyptische wereld is verdeeld in verwoesting en toekomst. Iedereen krijgt een kans op een beter leven, maar slechts 3% lukt dat. Die mogen naar Offshore, de rest blijft hopeloos achter in het Inland. De Netflix-serie 3% volgt het traject “The Process”, waar iedereen hoop houdt op een beter leven…

3% is een Braziliaanse tv-serie, gebaseerd op de gelijknamige website uit 2011 van Pedro Aguilera die ook het script voor de Netflix-versie schreef. De productie is in handen van César Charlone (City of God/Blindness). De hoofdrollen zijn voor de ons onbekende Bianca Comparato, Mel Fronckowiak, Michael Gomes, Rafael Lozano, João Miguel, Vaneza Oliveira, Viviane Porto en Rodolfo Valente.

Deze eerste Braziliaanze Netflix Original krijgt 8 afleveringen en zal vanaf 25 november wereldwijd op de streamingdienst beschikbaar zijn.
3% Netflix serie

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//