Trailer nieuwe horrorfilm Gremlin

“Give it to someone you love…” Komende maand is het weer Valentijn, maar het cadeau in deze horrorfilm wens je misschien alleen je grootste vijand toe. En nee, dit is geen Gremlins 3.

Een man ontvangt een mysterieuze doos met een vreselijk geheim, een wezen dat iedereen in zijn familie zal vermoorden, tenzij hij doorgeeft aan iemand van wie hij houdt. Een oneindige keten van ellende wordt zo voortgezet.
Hij kan het niet vernietigen. Hij kan er niet aan ontsnappen. Hij kan alleen de doos aan iemand die hij houdt voordat het te laat is…

GREMLIN (2017) Official Trailer (HD) CREATURE FEATURE

De film is geregisseerd door Ryan Bellgardt (Army of Frankensteins) en de hoofdrollen zijn voor Adam Hampton, Kristy K. Boone, Catcher Stair, Katie Burgess, Mike Waugh en Caleb Milby. Hoewel dit een indie/lowbudget-film is, klinkt het concept er gaaf. De film komt ergens dit jaar uit.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
6 jaren geleden

Helaas, ik zie in de laatste nieuwsberichten (vanaf “Korte film: Mute”) geen trailers of korte film in of boven het artikel. Is er soms iets misgegaan met publiceren?

Rob
Rob
6 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Jij ook bedankt voor de snelle actie. Het werkt weer 🙂
Dit lijkt trouwens wel een leuke film.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x