Trailer voor nieuwe tv-serie Wayward Pines

Wayward PinesPas in 2015 zal de serie Wayward Pines, geproduceerd en geregiseerd door M. Night Shyamalan, op tv komen. Gelukkig is er deze maand al een trailer uitgekomen. Nu is het verwachtingspatroon ten aanzien van een nieuwe productie waar M. Night Shyamalan een rol in heeft, bij mij de laatste jaren stevig afgenomen. Devil ging nog, The Happening was pijnlijk slecht en The Village kon de gemaakte belofte niet waarmaken. Maar toch.

Wayward Pines is een bewerking van Wayward Pines trilogie, boeken van Blake Crouch.  Het verhaal doet denken aan een combinatie van Twin Peaks, The Dome, The Truman Show en Lost. Het perfecte Amerikaanse stadje. Mooie huizen, kinderen die op veilig straat spelen, goede koffie en verse taart. Fantastisch om te zijn. Alleen, je kunt er nooit meer weg.

Daar komt agent Ethan Burke (Matt Dillon) van de Secret Service achter wanneer hij naar het stadje gaat om 2 vermiste collega’s te zoeken. Hij krijgt onderweg een auto-ongeluk, en wordt wakker in een ziekenhuis in Wayward Pines. Daar treft hij een van de vermiste agenten, zijn partner Kate (Carla Gugoni). Het stadje kent vreemde bewoners, waaronder speelgoedmaker Reed Diamond, barvrouw Juliette Lewis en sherrif Terrence Howard. Maar het wordt pas echt vreemd wanneer blijkt dat niemand het stadje kan verlaten. Het is omringd door een hoog hek dat onder stroom staat, er zijn scherpschutters, en verborgen camera’s registreren elk woord en elke beweging van de bewoners. Intussen krijgt zijn vrouw te horen dat de verongelukte auto van Ethan is gevonden, maar dat forensisch onderzoek laat zien dat hij er niet in zat. Samen met haar zoontje besluit ze daarom zelf op onderzoek uit te gaan.

Het blijft afwachten, maar de trailer doet in ieder geval om meer vragen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer voor nieuwe tv-serie Wayward Pines”

Plaats een reactie