Kijk trailer van nieuwe ‘Wrong Turn’-film

De Wrong Turn-filmreeks heeft ons al sinds 2003 veel over-the-top horror gebracht. Maar liefst zes films zijn uitgekomen, waarvan de laatste (Wrong Turn 6: Last Resort) weer uit 2014 stamt. Het was dus hoog tijd voor Mike P. Nelson om nieuw leven in Wrong Turn te blazen. Kijk hieronder de trailer van het nieuwste deel dat volgend jaar uitkomt!

WRONG TURN Official Trailer (NEW 2021) Horror Movie HD

In 2003 we were told not to go in the woods…
In 2021 we still haven’t learned

De film gaat over een groep vrienden die gaat hiken in West Virginia. In de bossen komen ze een groep mensen tegen, genaamd ‘The Foundation, die al jaren in de bergen woont sinds de burgeroorlog in de Verenigde Staten. En deze groep mensen is niet bepaald fan van ‘nieuwe mensen’. De bekende, misvormde broers uit de originele filmreeks komen dus (daar lijkt het in ieder geval op) niet in de reboot voor.

Wrong Turn (2021) wordt geschreven door Alan B. McElroy, die ook de originele film uit 2003 schreef. En to be fair, de trailer van de versie uit 2021 ziet er toch wel een heel stuk beter uit dan alle vervolgen van de afgelopen decennia. In de film spelen onder andere Charlotte Vega, Matthew Modine, David Hutchinson, Bill Sage en Damian Maffei.

De reboot van Wrong Turn zou op 11 februari in Nederland moeten uitkomen, maar of die datum blijft staan, is natuurlijk nog een beetje een verrassing.

Kijk jij uit naar de nieuwe Wrong Turn? Wat vind jij van de trailer?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Kijk trailer van nieuwe ‘Wrong Turn’-film”

 1. De allereerste “Wrong Turn” IMDb (6,1 / 108473) vond ik persoonlijk de beste uit de serie.
  Toch ben ik benieuwd naar deze nieuwste uit het komende jaar.
  Er veranderd dus wel iets in de opzet: men heeft het over “Nieuwe mensen” en de kannibalen zijn uit de verhaallijn gehaald. Een verbetering?
  We zullen het zien!

  Beantwoorden
 2. Inderdaad, de eerste vond ik in die tijd zo spannend dat ik halverwege de film naar het einde spoelde, het einde keek, daarna weer terug ging naar het eerste punt en verder keek. Dit ik bij geen andere film gehad. Niet dat Wrong Turn zo goed is, maar toen vond ik ‘m zo spannend. Laatst weer eens gezien, maar kreeg dat gevoel bij lange na niet meer terug…

  Beantwoorden

Plaats een reactie