Trailer voor nieuwe film M. Night Shyamalan: Split

Split - M. Night ShyamalanNa een aantal flops zoals The Happening (2008), The Last Airbender (2010) en After Earth (2013) lijkt regisseur M. Night Shyamalan volgend jaar terug te komen met een potentiële hit.

In Split maken we kennis met Keven (gespeeld door James McAvoy) die 23 persoonlijkheden heeft. Op klaarlichte dag weet hij 3 tienermeisjes te ontvoeren die hij vervolgens in een kelder opsluit. De meisjes komen er al snel achter dat kevin uit meerdere personen ‘bestaat’. Willen ze overleven dan moeten ze slim zijn. Want één van de karakters, genaamd The Beast, heeft niet veel goeds in petto.

Bij het grote publiek is James McAvoy waarschijnlijk het best bekend als Professor X uit de populaire X Men films. Daarnaast had hij rollen in films als Narnia (Mr. Tumnus) en The Disappearance of Eleanor Rigby (Conor). Maar de veelzijdigheid van deze acteur was waarschijnlijk het best te zien in de Thriller Trance uit 2013. Hierin speelde McAvoy de rol van Simon. Een ogenschijnlijk een naïeve en vriendelijk jongeman maar in werkelijkheid een jaloerse en gewelddadige dief. Een film waarin te zien was hoe goed McAvoy als acteur kan zijn. En het lijkt erop dat hij in Split weer zo’n rol mag neerzetten.

Split draait vanaf 2 februari 2017 in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier alvast de trailer:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor nieuwe film M. Night Shyamalan: Split”

  1. M. Night Shyamalan deed het beter op TV (Wayward Pines) dan in de bios inderdaad. Dus ik ben heel benieuwd of hij het oude niveau van The Sixth Sense en Unbreakable weer kan halen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie