Trailer Night Swim; er is weinig water nodig voor grote horror

Night Swim horrorfilm

Met de ondertitel ‘everything you fear is under the surface’ denk ik niet aan een zwembad. Toch draait Night Swim, gebaseerd op de een gelijknamig korte film uit 2014, exact hierom. Filmmakers Rod Blackhurst en Bryce McGuire kregen van Blumhouse en James Wan de mogelijkheid om er een volledige horrorfilm van te maken.

Ray Waller, een voormalige Major League-honkbalspeler die gedwongen werd om vroegtijdig te stoppen door een slopende ziekte, verhuist met zijn bezorgde vrouw Eve, tienerdochter Izzy en jonge zoon Elliot naar een nieuw huis. Ray koestert nog steeds hoop op een comeback als prof en overtuigt Eve ervan dat het zwembad in hun nieuwe tuin niet alleen leuk is voor de kinderen, maar ook een kans biedt voor zijn herstel. Echter, een duister geheim uit het verleden van het huis ontwaakt een kwaadaardige kracht die het gezin meesleept naar gruwelijke diepten.

Night Swim | HD trailer

Night Swim draait vanaf 4 januari 2024 in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer Night Swim; er is weinig water nodig voor grote horror”

  1. Ik ben niet erg onder de indruk van die “Marco Polo” trailer. Sowieso is dat volgens mij een typisch Amerikaans kinderspelletje waarvan ik me afvraag hoeveel mensen dat buiten de US spelen. En dan die laatste “Polo”. Dat is nou niet echt verrassend.
    Moviepass, dus ik ga hem wel zien, maar veel stel ik me er niet van voor.

    Beantwoorden

Plaats een reactie