Kijk de eerste trailer ‘Nightworld’ met Robert Englund

Robert Englund, bekend als Freddy Krueger uit A Nightmare on Elmstreet, speelt de hoofdrol in de horrorfilm ‘Nightworld’ van regisseur Patricio Valladares, geschreven door Barry Keating, Loris Curci en Milan Konjevic. Hij speelt hier de beveiliger van een oud flatgebouw in Bulgarije, een gebouw met een lange geschiedenis. Naast Englund spelen ook Jason London, Gianni Capaldi, Lorina Kamburova, Diana Lyubenova, Atanas Srebrev, Nikolay Valentinov Lukanov, Yuri Angelov, Julieta Koleva, Stefan Shterev en Todor Dotsev.

Nightworld - Trailer (no-official)

Wanneer Brett Irlam, een voormalig LAPD Officer, een baan aanneemt als hoofd van de beveiliging van een oud flatgebouw in de hoofdstad van Bulgarije, Sofia, begint hij al snel bizarre en angstaanjagende gebeurtenissen te ervaren. Brett begint daarom de sinistere geschiedenis van het gebouw te onderzoeken en ontdekt veel over de schimmige eigenaren en voormalige werknemers. Ook ontdekt hij al snel een kwaadaardige kracht diep in de kelder van het gebouw, dat er alles aan zal doen om bevrijd te worden…
Poster Nightworld
Nightworld zal begin deze zomer in Amerika een (kleine?) release krijgen.
nightworld robert englund

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
7 jaren geleden

Ziet er wel interessant uit.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x