Nine Witches: Family Disruption gaat over Nazi’s, Spoken, gekke geleerden..

Nazi’s. Het woord heeft absoluut geen associatie met vrolijke dingen. In films en spellen zijn het (bijna) altijd de badguys, en in films als Overlord experimenteren de nazi’s er driftig op los. Geen lieverdjes dus. Gelukkig is er nu Nine Witches: Family Disruption. Deze game moet de nazi rituelen en experimenten weer grappig maken.

Van het uiterlijk tot het plot, alles aan deze game schreeuwt indie. Gemaakt door de Argentijnse Diego Cánepa; spoken, gekke geleerden en scheten latende nazi’s passeren allemaal de revue. En het is niet duidelijk of dit gebaseerd is op waargebeurde feiten, Diego komt ten slotte uit Argentinië.

Er gebeuren vreemde dingen in Sundaë, Noorwegen. Terwijl de 2e wereldoorlog nog volop bezig is met de wereld te verbranden, komen hier occulte leden van het derde rijk bijeen om een wapen te maken om zo de geallieerden eens en voor altijd te verslaan. Een Russische professor en zijn assistent arriveren in Scandinavië om de toenemende occulte activiteiten te onderzoeken en een halt toe te roepen aan de experimenten van de nazi’s.

De game wordt gemaakt door Blowfish Studios en Indiesruption, komt uit PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Verwacht het ergens halverwege 2020.

Nine Witches: Family Disruption was born from my desire to blend world history with magic and my personal sense of humor. I’m grateful Blowfish Studios are using their powers to help me bring the game to consoles and PC so this story can be enjoyed by players across the world.”

Diego Cánepa, designer, Indiesruption

Nine Witches Family Disruption - Coming Soon!

Interessant artikel?

Plaats een reactie