Trailer: Once upon a time in Roswell

Once Upon A Time In Roswell is een 1st person psychologische horrorgame die zich afspeelt in 1947. Raak verstrikt in het mysterie rond Roswell, New Mexico, dat bekend staat om het vele buitenaardse activiteit wat daar plaatsvindt. Jij bent een detective die moet uitzoeken wat er is gebeurd met de familie Peterson die al meer dan een week wordt vermist. Verwacht aliens op je pad, maar ook vreselijke flashbacks over de oorlog. Je komt steeds meer te weten over de verschrikkingen die de familie heeft moeten doorstaan en ondertussen kom je ook keihard jezelf tegen.

• Verken een rijk verhaal
Van de straten van Parijs tot de mijnen van Roswell, alles vol detail en sfeervol.
• Onderzoek
Zoek bewijs en speel door verschillende herinneringen met wat er gebeurd zou kunnen zijn met de familie.
• Overleef
Sluip langs vijanden die meer willen dan alleen je leven.

De game is in ontwikkeling bij TinyBuild, die bekend is van Hello Neighbour en Graveyard Keeper. De verwachte releasedatum is ergens in het vierde kwartaal van dit jaar. Zodra er meer over bekend is, lees je het hier.

Once upon a time in Roswell Trailer - 1947 Alien Horror Game - 4K

 

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie