Kijk de eerste trailer van Ouija: Origin of Evil

ouija_origin_of_evil_02038230_ps_1_s-lowIn 2014 kwam de horrorfilm Ouija rond Halloween uit. De door Stiles White geregisseerde film werd door de recensenten niet zo gewaardeerd, maar de opbrengt oversteeg zo’n 10x de kosten van de productie. De film krijgt dit jaar in oktober een niet deel: Ouija: Origin of Evil. Maar niet alleen de regisseur wordt vervangen, ook scriptschrijver Juliet Snowden keert niet terug. Dit keer zijn regisseur Mike Flanagan en schrijver Jeff Howard verantwoordelijk voor de horrors die een Ouija-bord kunnen voortbrengen.

Ouija: Origin of Evil is een prequel en speelt zich af in Los Angelos, 1965. Het vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder en haar twee dochters die rond moeten komen van oplichting middels seances. Maar het kwaad keert zich tegen hen.

De hoofdrollen zijn voor Elizabeth Reaser, Henry Thomas en Lulu Wilson. De film komt in Nederland op 27 oktober 2016 uit. Check hieronder de trailer:

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Kijk de eerste trailer van Ouija: Origin of Evil”

  1. Deze trailer ziet er weer veel beloven uit (zoals zoveel horror trailers er veel belovend uit zien ) . Ik meen me te herinneren dat ik het eerste deel niet eens zo extreem slecht vond. Zeker 1 die op mijn te kijken lijstje komt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie