Trailer Paranormal Activity 4 – 25 oktober in de bioscoop

De eerste trailer van Paranormal Activity 4 werd zojuist vrijgegeven door Paramount:
http://youtube.com/watch?v=X5XOG1lXjM4

Het was geen grote verrassing dat Paramount een vierde deel van hun succesvolle Paranormal Activity-reeks aankondigde, deel drie dook de geschiedenis in en liet nog vele vragen open. Natuurlijk werd
de beslissing voor een deel 4 niet alleen genomen wegens de open verhaallijnen, ook financieel legde Paranormal Activity 3 geen windeieren.

Net als vorig jaar nemen Henry Joost en Ariel Schulman plaats in de regiestoel voor dit deel, het script komt dit keer uit handen van Zack Estrin. Een hoofdrol is weggelegd voor Glee-actrice Dianna Agron.

Paranormal Activity 4 lijkt dus niet het vervolg te worden op de prequel/deel 3, maar voegt zich als vervolg bij de eerste twee delen in de huidige tijd. In Amerika zal de film op 19 oktober uitkomen, een week later staat de release in Nederland gepland.

Deze week begon Paramount met het teasen voor de eerste trailer van Paranormal Activity 4 met deze video’s.
http://youtube.com/watch?v=9Wiypresvrs
http://youtube.com/watch?v=gkCMCeCqhN4
http://youtube.com/watch?v=OQ-Jh_TcU2E

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Trailer Paranormal Activity 4 – 25 oktober in de bioscoop”

 1. Jammer dat zo’n tof concept zo snel verpest kan worden. 🙁 Na deel 1 hadden ze moeten stoppen. Niet echt hoopvol dat dit beter word. Ga het wel kijken, ik hoop dat mijn vermoedens onjuist zijn

  Beantwoorden
 2. Ik vind 2 en 3 ook nog wel goed omdat het nog te maken heeft met de eerste film, maar dit gaat over een meisje dat verder geen enkele band heeft met Katie en Micah.

  Er is ook een onofficieel Japans vervolg op Paranormal Activity, dat ik bewust oversla. Niet omdat ik het eng vind, maar omdat ik die geesten in lange witte jurken en lang zwart haar voor hun gezicht nu wel een beetje zat ben (alsof alle horrorfilmmoordenaars hetzelfde ijshockeymasker dragen)

  Zo hebben ze de Saw-reeks ook om zeep geholpen, door een personage uit de eerste film (en ik dacht dat ze dat nooit zouden doen omdat het te voorspelbaar was en nergens op zou slaan) aan het eind van Saw 7 dan TOCH te onthullen als opvolger van Jigsaw.
  Ik was echt zwaar teleurgesteld

  Beantwoorden

Plaats een reactie