Trailer voor Paranormal Activity: Next of Kin! Niet in Nederland te zien?

Paranormal Activity is terug! Zes jaar geleden verscheen alweer de laatste Paranormal Activity-film; The Ghost Dimension, maar inmiddels kunnen wij ons klaarmaken voor de zevende film: Paranormal Activity: Next of Kin.

Paranormal Activity: Next of Kin volgt documentairemaker Margot (Emily Brader) terwijl ze samen met een aantal vrienden naar een afgelegen Amish-gemeenschap gaat in de hoop om daar haar biologische moeder en uitgebreide familie te ontmoeten en te leren kennen. Ze stuiten op een mysterieuze put en die vondst blijkt voor problemen te zorgen. De vriendelijke boeren beginnen zich opeens als wilde beesten te gedragen. Tevens blijken er in het dorp ook onzichtbare demonen en spoken te zitten.

Paranormal Activity: Next of Kin is een bovennatuurlijke horrorfilm, geregisseerd door William Eubank naar een scenario van Christopher Landon. De film is geproduceerd door Oren Peli en Jason Blum. Het is het zevende deel in de Paranormal Activity-franchise en wordt omschreven als een reboot. De cast bestaat o.a. uit: Emily Brader (Charmed, Trust), Roland Buck III (Chicago Med, Better Call Saul), Dan Lippert (Superstore), Tom Nowicki (The Punisher), Kirby Johnson (The Possession of Hannah Grace) en Henry Ayres-Brown (The Blacklist).

PARANORMAL ACTIVITY: NEXT OF KIN Trailer (2021)

In de Verenigde Staten is Paranormal Activity: Next of Kin te zien via het streamingplatform Paramount+. De film slaat de bioscopen daar helemaal over vanwege de coronacrisis. In Nederland is Paramount+ nog niet beschikbaar, maar daar komt waarschijnlijk begin 2022 verandering in. We hopen nog dat Paranormal Activity: Next of Kin hier nog in de bioscoop verschijnt. 

Welke Paranormal Activity-film vond jij de beste tot nu toe? Laat het ons weten in de reacties!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie