Trailer Paranormale Thriller ‘Red Lights’

Red Lights gaat over een psychologe (Sigourney Weaver) en haar assistent (Cillian Murphy) die het paranormale bestuderen. Beide zijn voornamelijk bezig met het ontmaskeren van deze zogenaamde paragnosten en helderzienden.  Als ze in aanraking komen met de wereldberoemde paranormaal begaafde Simon Silver (Robert De Niro) raakt Tom (Murphy) gefascineerd door deze blinde begaafde. Naar mate hij dichter in contact komt met Simon veranderd zijn gehele kijk op de wereld en alles daaromheen.

Red Lights komt uit handen van Rodrigo Cortes. Cortes maakte in 2010 furore met zijn beklemmende thriller Buried

Deze trailer werd vorige week tijdens het Sundance festival al gelanceerd, helaas was er toen alleen nog maar de Spaanse versie beschikbaar. Dankzij Dutch FilWworks is er nu ook een Engelstalige trailer uit. Deze ziet er veelbelovend uit en geeft meer prijs dan we in de teaser zagen. De nadruk zal voornamelijk liggen op het paranormale en de onderlinge pychologische verstandhoudingen tussen de topcast.


De film is voor 80% in Spanje opgenomen en het overige deel in Canada, vertelde Rodrigo Cortes in een interview tijdens Sundance Festival. Cortes heeft voor Red Lights bewust gekozen om het vanuit de wiskundige kant te bekijken. Het verklaren van paranormale zaken is iets wat we eigenlijk allemaal willen, maar vaak niet kunnen. Ook is er niet voor één hoofdpersoon of held gekozen, Sigourney Weaver draagt voor een groot deel het begin van de film waarna Cillian Murphy het daarna overneemt. Het lijkt erop dat Red Lights een sterk geacteerde thriller gaat worden.

Red Lights zal op 11 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Trailer Paranormale Thriller ‘Red Lights’”

Plaats een reactie