‘Satan is here!’ Nieuwe trailer Penny Dreadful: City of Angels

Komend weekend begint in Amerika de spin-off van Penny Dreadful: City of Angels. Genoeg reden voor een nieuwe trailer:

Had je de eerste trailer gemist? Kijk hem hier:

Het is 1938 en Los Angeles staat stijf van politieke en sociale spanningen. Rechercheur Tago Vega en zijn partner Lewis Michener (Nathan Lane) worden opgeroepen om een gruwelijke moord te onderzoeken. De stad zal voor altijd veranderen, in hoeverre is dit ten goede?

Natalie Dormer speelt de shapeshifter/demoon Magda. In deze video leren we welke vormen de demoon in de serie allemaal aanneemt:

BTS: The Many Faces of Magda | Penny Dreadful: City of Angels | SHOWTIME

Het is op dit moment niet bekend wie de rechten in Nederland bezit, dus het is nog even wachten voor we Penny Dreadful: City of Angels hier ook kunnen kijken.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ano
Ano
3 jaren geleden

1 van de betere series die ik ooit op televisie heb mogen zien. Kans lijkt me klein dat deze spin-off hier aan kan tippen. Mooi wel als het er tegen aan kan schurken.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Inderdaad, Penny Dreadful is ook één van mijn favo series. En ik kijk dan ook uit naar deze spin off. Als ze de sfeer en de kwaliteit van het origineel kunnen benaderen dan kan het erg goed worden. Aan de hoofdrolspeelster zal het niet liggen denk ik.
Volgens mij zag ik ook Brent Spiner (beter bekend als Data) even voorbij komen in de trailer?

Overigens kan je dit natuurlijk ook hier wel kijken. Kwestie van een beetje creatief zijn 😉

Rob
Rob
3 jaren geleden

Goed nieuws!
Voorafgaand aan de officiële première van Penny Dreadful: City of Angels heeft Showtime de pilot gratis online gezet. De serie die op 26 april zal debuteren op het kleine scherm is door Showtime nu gratis aangeboden op YouTube en SHO.com.

Hier de link: https://www.youtube.com/watch?v=RwKVX4vp0mA
Je hebt wel een VPN nodig want anders kan je hem in Nederland niet zien.

Gisteren heb ik hem al gezien, maar ik weet nog niet wat ik er van moet denken.
Natalie Dormer is prima, maar met de twee mannelijke hoofdrollen voel ik nog totaal geen connectie. Beetje vlakke stereotype rollen. De rol van Rory Kinear kan wel wat worden. Benieuwd hoe zich dat gaat ontwikkelen.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x