Trailer Priest: Paul Bettany gaat in 2011 op vampierenjacht

Priest - Paul Bettany

De actie-horrorfilm Priest vindt zich in een andere, geheel door oorlog verwoeste wereld plaats, waar de vampieren vrij spel hebben en de mensheid een teruggetrokken bestaan leidt, waar de priesters een belangrijke rol innemen en hoop voor een betere toekomst prediken.

Maar als juist het nichtje van deze krijgshaftige priester door vampieren wordt ontvoerd, legt hij direct zijn ambt neer om samen met een sheriff (Cam Gigandet) en een priesteres (Maggie Q) op jacht te gaan.

Regisseur Scott Stewart brengt ons op 7 juni 2011 deze post-apocalyptische actie-horrorfilm Priest, waarin Paul Bettany de rol van deze krijgshaftige priester vertolkt en de jacht inzet op een groep vampieren. Hoewel de film eigenlijk dit jaar zou uitkomen, is besloten om hem te converteren naar 3D. Scott Steward, de regisseur die ons begin dit jaar de veel belovende, maar toch iets tegenvallende film Legion bracht.

Official PRIEST Trailer - In Theaters 5/13/2011

Interessant artikel?

1 gedachte over “Trailer Priest: Paul Bettany gaat in 2011 op vampierenjacht”

  1. Jaaaaaa ^^ post-apo goodness ^^ Toen ik deze trailer zag, moest ik heel erg denken aan Judge Dredd. Ook dat post-apocalyptische, social dystopian gevoel.

    Ik hoop alleen dat het religieuze gedeelte van de film op een normale manier wordt getoond, niet dat hele ’the power of christ compells you’-faith-healing gebeuren…

    Beantwoorden

Plaats een reactie