Trailer voor Puppet Master spinoff: Blade

Een tijdje geleden schreven we over het nieuws dat de pop Blade uit de Puppet Master-reeks een eigen film krijgt. En gisteren is de trailer verschenen verschenen van Blade: The Iron Cross:

Blade: The Iron Cross | Trailer | Tania Fox | Roy Abramsohn | Griffin Blazi

Blade krijgt te maken met de terugkeer van de moorddadige nazi-wetenschapper Dr. Hauser. Als de gruwelijke moorden van Dr. Hauser worden ontdekt door journaliste Elisa Ivanov, wekt ze Blade en samen trekken ze ten strijde tegen het ondode leger van Hauser…

De film heeft de volledige naam Blade: The Iron Cross meegekregen, de regie was in handen van John Lechago naar het script van Roger Barron. Hoofdrollen zijn er voor Tania Fox, Roy Abramsohn, Griffin Blazi, Jarrell Hall, Bobby Ree, Vince Cusimano, Jonas Gray en Angelica Brione.

Dit is de 12e film in de Puppet Master-reeks, hoeveel heb jij er van gezien? Kijk je uit naar nog een deel?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

Lol, ik heb nog geen enkele Puppetmaster film gezien. Deze franchise is op een of andere manier helemaal langs mij heen gegaan.
Maar dit is wel een geinige trailer. Zijn de andere films ook zo iets? Want dan ga ik de schade misschien toch maar eens inhalen.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x