Verstoppertje op je bruiloft? Trailer ‘Ready or Not’

We hebben het allemaal wel eens over het schoolplein of over straat geschreeuwd. ‘Wie niet weg is, is gezien. Ik kom!’ Verstoppertje spelen was en is nog steeds een van de populairste spellen die er met veel plezier gespeeld wordt. Maar wanneer je schoonfamilie voorstelt om het spelen, na je huwelijksplechtigheid, zouden er toch wel wat alarmbelletjes moeten gaan rinkelen.

Grace (Samara Weaving, bekend van The Babysitter en de serie Ash vs Evil dead) is helemaal tot over haar oren verliefd op Alex (Mark O’Brien) en zij besluiten dit te bezegelen met een huwelijk. Grace is zelf een wees en opgegroeid in verschillende pleeggezinnen, Alex daarentegen komt uit een welgestelde familie. De Le Domas familie heeft hun rijkdom gebouwd door het maken van bordspellen.

Het huwelijk is nog maar net gesloten of de schoonfamilie komt met een apart voorstel. Grace kan pas echt bij de familie horen als ze met de schoonfamilie een spel gaat spelen.

Ondanks dat Grace het wat vreemd vindt, gaat ze er mee akkoord en gaan ze verstoppertje spelen. Alleen haar schoonfamilie heeft een eigen versie op het spel, waarbij de vraag is of ze de zon nog wel op zal zien komen.

Deze film kan het beste in het genre horrorcomedy geplaatst worden vanwege de vele scènes waarbij er toch echt eerder een lach, dan afschuw op het gezicht zal verschijnt. De familie Le Domas wordt neergezet door o.a. Daniel Le Domas (Adam Brody) Becky Le Domas (Andie MacDowell) Tony Le Domas (Henry Czerny)

De trailer ziet er veelbelovend uit, voor een avondje bios met de schoonouders.

READY OR NOT Trailer (2019) Samara Weaving, Andie MacDowell, Horror Movie

Ready or Not draait vanaf 24 oktober in de bioscoop

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie