Hier is de eerste trailer van de reboot van Mortal Kombat

Eindelijk is ie er dan! De eerste volledige trailer van de reboot van Mortal Kombat. Het stelt me zeker niet teleur. De trailer laat een hoop mooie beelden zien en flink wat bloed, iets waar de serie zeker om bekend staat. De vechtscenes die je ziet zijn duidelijk doorspekt met verschillende iconische fatalities, speciale moves en fatal blows uit de games. Ook worden flink wat karakters getoond, alleen is Outworld koningin Kitana de grote afwezige.

MEHCAD BROOKS as Major Jackson “Jax” Briggs

De reboot volgt in grote lijnen het eerste deel. Outworld tovenaar Shang Tshung organiseert een toernooi tussen zijn en onze werkelijkheid, de winnaar krijgt heerschappij over alles. Op aarde worden een select aantal krijgers gemerkt met het teken van Mortal Kombat en leren zo dat ze zijn uitverkoren om te vechten in het toernooi, om zo het lot van de aarde te verdedigen.

Mortal Kombat Trailer #1

De regie is in handen van de Australische filmmaker Simon McQuoid, die hiermee als regisseur zijn speelfilmdebuut maakt. McQuoid produceert de film ook samen met James Wan (The Conjuring-films, Aquaman), Todd Garner (Into the Storm) en E. Bennett Walsh (Men in Black: International, The Amazing Spider-Man 2). Als cast zien we Lewis Tan (Deadpool 2, Netflix-serie Wu Assassins) als Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) als Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) als Kano, Tadanobu Asano (Midway) als Lord Raiden, Mehcad Brooks (tv-serie Supergirl) als Jackson “Jax” Bridges, Ludi Lin (Aquaman) als Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) als Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) als Bi-Han en Sub-Zero, en Hiroyuki Sanada (Skyscraper) als Hanzo Hasashi en Scorpion. Ook te zien zijn Max Huang als Kung Lao en Sisi Stringer als Mileena.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Hier is de eerste trailer van de reboot van Mortal Kombat”

Plaats een reactie