Trailer voor reli-horror The Unholy

Wanneer de bioscopen open gaan is helaas nog – na de zoveelste Hugo&Mark-show – onduidelijk, het kan dus nog wel even duren. Eén van de eerste films die dan op de planning staan in The Unholy, hier is de eerste trailer:

The Unholy | internationale trailer [HD- ondertiteld]

In The Unholy kan Alice, een jonge dove vrouw, na een vermeende verschijning van de Heilige Maagd Maria, op onverklaarbare wijze horen, spreken en ook zieke mensen genezen. Het nieuws verspreidt zich snel en mensen komen van heinde en verre om getuige te zijn van dit wonder. Een aan lager wal geraakte journalist reist af naar het kleine stadje in New England om onderzoek te doen in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. Als er angstaanjagende gebeurtenissen plaatsvinden, begint hij zich af te vragen of deze verschijnselen het werk is van de Maagd Maria of van iets veel duisterders.

De horrorfilm is geregisseerd door Evan Spiliotopoulos, die het script baseerde op het boek Shrine van James Herbert uit 1983. Hij werd geholpen door producenten Sam Raimi en Rob Tapert. De cast bestaat uit Jeffrey Dean Morgan, Katie Aselton, William Sadler, Cricket Brown, Diogo Morgado en Cary Elwes.

The Unholy zal zodra het weer kan in de Nederlandse bioscopen gaan draaien. Ken jij dit boek van James Herbert? Wat vind jij van de trailer?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie