Trailer retro-shooter S.C.A.R. brengt chaos, monsters en demonen

In juli worden wij getrakteerd op een ouderwetse shooter ala Quake III Arena en Unreal Tournament. (mijn nostalgie kreeg zojuist kippenvel). Indie ontwikkelaar Savage Studios komt 16 juli met de eerste episode van S.C.A.R.; oftewel Simulating Carnage And Rockets. Deze hectische shooter is een ode aan eerder genoemde games, maar dan met een grijphaak.

Er is niet veel verhaal bekend, in zoverre dat al nodig is. Je bevindt je gewoon op de verkeerde plek op het verkeerde moment als er hordes monsters en demonen besluiten dat ze jouw bloed wel willen drinken. Jij moet je daar al schietend, slingerend en gebruik makend van portalen doorheen zien komen. Nou vooruit dan, het is omdat het moet.

Volgens de laatste planning komen er maar liefst vijf afleveringen van de game S.C.A.R. uit, elk met nieuwe wapens en slechteriken. Als je niet kan wachten is er nu al een demo beschikbaar op hun Steam pagina.

S.C.A.R Official Flythrough Video

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie