Side-scrolling horror Re:Turn komt naar PC & Switch

Veel pc gamers zullen de naam Green Man Gaming wel kennen van hun aanbod recente videogames voor schappelijke prijzen. Maar ze zijn meer dan dat, ze hebben ook een andere kant en dat is er een van uitgever. Sinds 2015 werken ze regelmatig samen met onafhankelijke studio’s en daar ontstaan dan weer pareltjes uit zoals Switch Galaxy Ultra en War Tech Fighters.

Deze games kwamen allemaal uit op pc, maar nu verrijkt Green Man Gaming zijn horizon met een ander systeem: de Switch. Samen met Red Ego Games presenteren zij met trots Re:Turn- one way trip, een 2d sidescrolling horrorspel. Deze komt naar pc en Nintendo Switch op 29 september.

In Re:Turn – one way trip speel je als Saki, die met vier andere pas gepromoveerde studenten op reis gaat. Op een nacht wordt ze wakker in haar tent, om er vervolgens achter te komen dat al haar vrienden verdwenen zijn. Op zoek naar ze stuit ze op een spookachtige, verlaten trein. Saki moet nu die trein doorzoeken of haar vrienden daar zijn en ondertussen op te lossen wat er nu precies gebeurt.

Oordeel zelf in de onderstaande trailer. Ik vind het er wel lekker spooky uitzien, games met veel sfeer vind ik top. Koptelefoon op en gaan. Ik ga deze zeker halen eind van de maand. Voor de pc is er een demo te downloaden als je nu alvast een voorproefje wil.

Re:Turn - One Way Trip [Announce Trailer]

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie