Rift, sommige dingen kun je beter met rust laten… (trailer)

rift posterOude vervallen gebouwen, ik heb er niet zoveel mee, als ik er niet naar binnen hoef, ga ik niet. In deze Canadesche film is het geen oud vervallen gebouw, maar een recent gerestaureerd appartementencomplex.

In 2001 werden er in de Town Creek Apartments diverse studenten op gruwelijke wijze vermoord, een moordonderzoek leverde destijds geen resultaat op.
Jennifer Campbel is studente journalistiek en besluit zich te verdiepen in de donkere geschiedenis van het stadje. Als ze eenmaal het appartementencomplex binnendringt, leert ze al snel dat je sommige dingen beter met rust kunt laten…

Rift is geschreven en geregisseerd door LazRael Lison van Gjenius Productions en de acteurs Leslie Easterbrook, Richmond Arquette, Tom Wright, Ali Costello, Siobhan Flynn, Darcy Fowers moeten in deze film vrezen voor hun leven.

De film Rift gaat eind april in de Canadese bioscopen draaien, de opbrengst van het openingsweekend gaat naar het rode kruis t.b.v. Japan.

De trailer belooft wel een aardige film:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=H-PI0WRMg8A?rel=0&w=620&h=379]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Ik moet bij ‘Rift’ meteen aan de zee denken, maar dan is het natuurlijk zonder T. Trailer ziet er goed uit.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x