Trailer Russische horror ‘III’ is prachtig

http://vimeo.com/114594099
russische-horror-3In de kleine Europese stad waar de zussen Ayia en Mirra heerst een brute, onbekende ziekte die vele levens kost. Na de dood van hun moeder raakt ook de jongste zus ziek. Ayia realiseerd zich dat de conventionele geneeskunde nutteloos is in het overwinnen van de ziekte van haar zus en zoekt hulp bij Vader Herman, een pastoor en een nauwe vriend van de familie. In zijn huis vindt ze boeken die ver buiten de standaard (religieuze) wegen banen. Het binnendringen van Mirra’s onderbewustzijn zou de oorzaak van de ziekte bloot kunnen leggen en Ayia maakt zich klaar voor een angaanjagend ritueel om deze reis te ondernemen. Maar welke demonen vindt ze in et onderbewustzijn van Mirra?

Regisseur Pavel Khvaleev brengt hiermee zijn tweede speelfilm uit, The Random uit 2013 was zijn debuut. De trailer van ‘III’ ziet er beeldschoon uit en we zijn benieuwd naar het eindresultaat.
‘III’ met in de hoofdrollen Polina Davydova (Ayia), Lyubov Ignatushko (Mirra) en Evgeniy Gagarin (Father Herman) gaat begin maart in premiere op het Fantasporto – Oporto International Film Festival.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie