Trailer voor heilige horror Saint Maud

Saint Maud is het speelfilmdebuut van Rose Glass, die hiermee als een ‘Honourable Mention’ ontving voor de beste film van het London Film Festival. De cast bestaat uit Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Knight, Lily Frazer en Turlough Convery.

Deze trailer maakt mij enorm nieuwsgierig.

Saint Maud | Official Trailer HD | A24

Maud, een jonge verpleegster, went zich tot het christendom na een duister drama. Nu zorgt ze als hospice voor Amanda, een gepensioneerd danser die gebukt gaat onder vreselijke kanker. De gelovige Maud besluit dat ze er alles aan moet doen om de ziel van Amanda te redden van eeuwige verdoemenis.

Saint Maud zal in het voorjaar een Amerikaanse en Britse release krijgen, ik verwacht dat de film hier ook rond die tijd zal verschijnen. Update: De horrorfilm zal sowieso te zien zijn op het IFFR (22 jan/2 feb).

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
3 jaren geleden

A24 heeft heel wat aardige films afgeleverd. Helaas ook wat mindere. Ben benieuwd in welke categorie deze valt, maar de trailer maakt inderdaad nieuwsgierig.

Corne
Corne
3 jaren geleden

De trailer maakt mij ook wel nieuwsgierig.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x