In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Trailer ‘Scary Stories To Tell in the Dark’ – 26 september in de bios

Eind september verschijnt de horrorfilm Scary Stories To Tell in the Dark in de Nederlandse bioscopen. De film van producent Guillermo Del Toro is geregisseerd door André Øvredal. Afgelopen week verschenen er nieuwe posters en de trailer:

SCARY STORIES TO TELL IN THE DARK - Teaser Trailer - HD

Eerder plaatsten we al een aantal teasers, lees meer hier.

Scary Stories to Tell in the Dark is een driedelige boekenserie, geschreven door Alvin Schwartz en geïllustreerd door Stephen Gammell. Het eerste deel komt uit 1981, More Scary Stories to Tell in the Dark uit 1984 en het derde deel: Scary Stories 3: More Tales to Chill Your Bones uit 1991. Gezamenlijk bestaat de serie uit 82 korte verhalen. De boekenreeks is te vergelijken met Goosebumps.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//