Trailer voor seizoen twee van ‘From Dusk till Dawn’

Mede dankzij de Comic Con van afgelopen weekend worden we overspoeld met trailers van nieuwe televisieseries. Natuurlijk mag een vooruitblik naar het tweede seizoen van ‘From Dusk Till Dawn’ hierin niet ontbreken.

From Dusk Till Dawn: The Series, Season 2 - OFFICIAL TRAILER

Het eerste seizoen was gebaseerd op de originele film en gaf de makers de kans om de verhaallijnen en de diverse karakters verder uit te diepen. Siezoen twee daarentegen biedt de kijker een geheel nieuw verhaal, waarin de personages uit seizoen één hun weg moeten zoeken in de bovennatuurlijke en criminele wereld.
fdtd21
‘Het tweede seizoen start met de bekende personages uit het eerste deel in gescheiden werelden. Santanico (Gonzáles) en Richie (Holtz) leven als een moderne Bonnie en Clyde net buiten Housten. Seth (Cotrona) en Kate (Davenport) proberen zich staande te houden ten zuiden van de grens. Freddy Gonzales (Garcia) probeert zijn vrouw en dochter te beschermen in de buitenwijken. Carlos Madrigal (Valderrama) and Scott Fuller (Brandon Soo-Hoo) weten zich ten slotte te bevrijden uit de Titty Twister als veranderde mannen. Op een gegeven moment komt iedereen weer samen in een confrontatie met een grote dreiging…’

De serie zal vanaf eind augustus weer te zien zijn op El Rey Network, een Amerikaanse tv-zender. Naast bekende gezichten, zal het tweede seizoen ook een aantal nieuwe karakters introduceren.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Guantaz
Guantaz
8 jaren geleden

Misschien toch maar eens aan beginnen…

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x